Hoveling is overgenomen door Knipmeijer & Blok
Home | Sitemap
Hoveling Installatietechniek B.V. in Amsterdam

INSTALLATIETECHNIEK

Hoveling Installatietechniek B.V. is een door UNETO erkend elektrotechnisch installateur en een erkend RETEL A telematica installateur. Dit betekent dat Hoveling Installatietechniek BV zich heeft geprofileerd als totaal-leverancier op het gebied van installatietechniek, meet- & regeltechniek en data & telecommunicatie, met de kennis om verschillende deelsystemen te integreren en een verregaande gebouwautomatisering te realiseren.

Hoveling Installatietechniek B.V. heeft al sinds haar oprichting in 1964 kwaliteit, service-gerichtheid en innovatie hoog in het vaandel staan. Mede hierdoor heeft Hoveling Installatietechniek BV zich ontwikkeld tot een gerespecteerd installateur met een grote vaste klantenkring.

Hoveling Installatietechniek B.V. speelt met een overzichtelijke, dynamische en kennisgerichte organisatie in op de specifieke behoeften van haar klanten. Naast een diepgaande kennis en uitgebreide ervaring is service-gerichtheid, met name het "meedenken" met de opdrachtgever, diep geworteld in de medewerkers van Hoveling. Hierdoor is Hoveling Installatietechniek B.V. in staat om kleine en grote projecten op een gestructureerde manier met een hoog kwaliteitsniveau uit te voeren.

Door het beschikbaar stellen van haar kennis en de nauwe samenwerking met opdrachtgevers, zijn er relaties ontstaan waarbij
Hoveling Installatietechniek B.V. vaak gezien wordt als een extern verlengstuk van hun eigen organisatie.

De voortschrijdende complexiteit van de techniek en het brede spectrum dat ons vakgebied omvat, heeft samen met de groei van de onderneming geleid tot decentralisatie van kennis en taken, om ons specialisme in de diverse disciplines waarin wij werkzaam zijn voor de toekomst te behouden en te versterken. Nieuwe ontwikkelingen op ons vakgebied worden daarbij nauwlettend gevolgd.

 

 

Wilt u meer weten over Hoveling Installatietechniek B.V.? Bel ons gerust of stuur ons een e-mail bericht. Onder de knop Contact treft u onze gegevens aan en kunt u automatisch een formulier versturen. Als u dit op prijs stelt, komen wij graag eens bij u langs voor een vrijblijvend advies.

     Copyright © 2012 | Colofon