Hoveling is overgenomen door Knipmeijer & Blok
Home | Sitemap
Leverancier opladers voor elektrische auto's

ELEKTRISCHE AUTO

Elektrisch rijden is de duurzame trend! Om onze klanten ook hierbij van dienst te kunnen zijn, is Hoveling Communicatietechniek B.V. servicedealer van de EV-Box en installeren wij oplaadpalen voor elektrische voertuigen.

EV-Box laadstations hebben een modern uiterlijk, zijn bruikbaar in openbare ruimtes en op privéterrein, zowel binnen als buiten. De behuizing is gemaakt van polycarbonaat. De EV-Box wordt geheel geproduceerd en geassembleerd in Nederland met de modernste machines en technieken. De laadstations zijn verkrijgbaar in wand- en paalmodellen.

De cover van de EV-Box is verkrijgbaar in alle RAL/PMS kleuren en kan worden voorzien van uw eigen logo. Standaard wordt de EV-Box geleverd met een hoogwaardige RVS-paal. U kunt kiezen uit diverse typen contactdozen met of zonder vergrendelingsmotor. Een LED-ring geeft de status van het laadstation weer.

Optioneel kunt u kiezen uit diverse modules voor het aan- en uitschakelen met contactloze RFID/NFC, sleutelhangers of mobiele telefoon. Afhankelijk van de module is het tevens mogelijk om op verschillende protocollen en databases aan te sluiten. Hierdoor heeft u de mogelijkheid om de transacties inzichtelijk te maken. Met de beheermodule is het laadstation op afstand te beheren en de status in real-time te bekijken.

Op deze manier kunnen tankpogingen van niet-geautoriseerde personen worden geweigerd, en tankbeurten van geautoriseerde personen kunnen worden geregistreerd. Het oplaadpunt heeft twee gestandaardiseerde EV-stekkers. Scooters en bromfietsen kunnen worden opgeladen met behulp van de speciaal ontwikkelde Ceeplus-omvormer.

Heeft u ook interesse in een oplaadpaal voor elektrische auto's? Neem dan gerust contact met ons op. Als u dit op prijs stelt, komen wij graag eens bij u langs voor een vrijblijvend advies.

 

 

Wilt u meer weten over de EV-box oplaadpunten voor elektrische auto's? Bel ons gerust of stuur ons een e-mail bericht. Onder de knop Contact treft u onze gegevens aan en kunt u automatisch een formulier versturen. Als u dit op prijs stelt, komen wij graag eens bij u langs voor een vrijblijvend advies.

     Copyright © 2012 | Colofon