Hoveling is overgenomen door Knipmeijer & Blok
Home | Sitemap
Installateur van noodstroomaggregaten.

NOODSTROOMAGGREGAAT

Hoveling Communicatietechniek B.V. levert een modulair concept waarmee wij complete noodstroom-installaties kunnen adviseren, leveren en installeren van 7,5 kVA tot 3000 kVA. Afhankelijk van de toepassing wordt u een klantspecifieke oplossing geboden compleet geïntegreerd en geïnstalleerd binnen uw bedrijf. Van installaties met een besturingssysteem 'door het donker' tot installaties 'onderling en/of net parallel', van de opstelling van de installatie buiten tot binneninstallaties, met lage geluidsnormen of een KIWA gecertificeerde brandstofinstallatie voor 24 uur.

Hoveling Communicatietechniek B.V. heeft de kennis en kunde om u zekerheid van elektrische energie te leveren die de continuïteit van uw bedrijfsproces waarborgt. Daar waar een UPS systeem bij spanningsuitvalprocessen vaak voor een korte periode kan overnemen, is het door het installeren van een noodstroom-installatie juist mogelijk om een eventuele spanningsuitval gedurende een langere periode over te nemen. Verder is een noodstroomaggregaat in staat om in de computerruimte de koeling van de hardware te verzorgen bij een stroomuitval.

Noodstroom Aggregaat

Wilt u meer weten over het installeren van noodstroomvoorzieningen, zoals aggregaten, die Hoveling Communicatietechniek B.V. u kan bieden? Bel ons gerust of stuur ons een e-mail bericht. Onder de knop Contact treft u onze gegevens aan en kunt u automatisch een formulier versturen. Als u dit op prijs stelt, komen wij graag eens bij u langs voor een vrijblijvend advies.

     Copyright © 2012 | Colofon