Hoveling is overgenomen door Knipmeijer & Blok
Home | Sitemap
Netwerkbekabeling, installateur

NETWERKBEKABELING

In de moderne kantooromgeving worden gestructureerde bekabelinginfrastructuren gebruikt. Met deze wijze van bekabelen wordt naar alle mogelijke werkplekken voldoende bekabeling geïnstalleerd, zodat u bij uitbreidingen of aanpassingen van de werkplekken altijd voldoende aansluitingen tot uw beschikking heeft. Vanzelfsprekend dient de bekabeling de door de organisatie gewenste protocollen te ondersteunen. Omdat alle informatie uitwisseling binnen uw bedrijf over de bekabeling wordt getransporteerd, zowel spraak als data dient de kwaliteit van alle geleverde en geïnstalleerde bekabeling perfect te zijn. Een bekabelinginfrastructuur die door Hoveling Communicatietechniek B.V. wordt opgeleverd is dan ook altijd volledig geïnstalleerd en gemeten conform de data bekabeling standaarden en voorzien van een gedegen garantie.

Na de oplevering ontvangt u altijd de volgende bescheiden:
  • Meetrapporten van de bekabeling (koper en glas) op papier.
  • Meetrapporten in elektronische vorm op cd-rom.
  • CAD plattegrond tekeningen op papier of in elektronische vorm op cd-rom.
  • Garantiebewijs (op de specificaties van de bekabelinginfrastructuur).

Een bekabelinginfrastructuur wordt voor vele jaren geïnstalleerd, het is dus van belang om een toekomstvaste bekabeling te kiezen. De bekabeling dient immers niet alleen de huidige protocollen te ondersteunen, maar eveneens protocollen die u in de toekomst, naar redelijkheid, verwacht te gaan gebruiken. Daarnaast is er een grote keuze uit bekabelingstypen, zoals UTP (Unshielded Twisted Pair), FTP (Foiled Twisted Pair), STP (Shielded Twisted Pair) en dergelijke.

 Netwerk concepten
  • AMP Netwerkconcept
  • Siemon Netwerkconcept
Netwerkbekabeling bij Hoveling Communicatietechniek Bekabeling infrastructuur door Hoveling Communicatietechniek Goede netwerk infrastructuur voor ideale werkplek.

De bovengenoemde concepten kan Hoveling Communicatietechniek B.V., installeren en certificeren.

BICC Brandrex, R&M Freenet, Nexans, ITT Canon, Isonet, is eveneens mogelijk.

Binnen de protocollen wordt aangegeven aan welke eisen de bekabeling dient te voldoen om een betrouwbare communicatie te verkrijgen. De specificaties voor de databekabeling zijn omschreven in drie standaarden, deze zijn de:

• ANSI/TIA/EIA-568A (Amerika).
• ISO/IEC 11801 (Internationaal).
• EN 50173 (Europa, in Nederland NEN-EN 50173).

Onze specialisten adviseren u graag over de beste oplossing in uw situatie.

Gedurende de implementatie (migratie) fase van de nieuwe bekabeling dient de verstoring voor uw medewerkers zo klein mogelijk te zijn.
Hoveling Communicatietechniek B.V. kan u ondersteunen bij het aansluiten en in werking stellen van de apparatuur. Desgewenst wordt een administratie van de aansluitingen bijgehouden. Hoveling Communicatietechniek B.V. kan bij gecombineerde projecten voor bekabeling en actieve netwerkapparatuur het volledige projectmanagement op zich nemen. Voor uw project heeft u dan slechts één aanspreekpunt.

Na de installatie dient de bekabelinginfrastructuur in gebruik te worden genomen. Hoveling Communicatietechniek B.V. heeft voor u een after-sales afdeling ter beschikking die zich bezighoud met het verlenen van service en onderhoud van netwerken.

Wilt u meer weten over de netwerk concepten die Hoveling Communicatietechniek B.V. u kan bieden? Bel ons gerust of stuur ons een e-mail bericht. Onder de knop Contact treft u onze gegevens en kunt u automatisch een formulier versturen. Als u dit op prijs stelt, komen wij graag eens bij u langs voor een vrijblijvend advies.

     Copyright © 2012 | Colofon