Hoveling is overgenomen door Knipmeijer & Blok
Home | Sitemap
Installateur UPS Noodstroomvoorzieningen.

UPS-SYSTEMEN

Hoveling Elektrotechniek B.V. verzorgt de gehele inrichting van uw patchruimten, waaronder UPS systemen.
Een betrouwbare en continue stroomvoorziening is belangrijk voor uw computersystemen, servers, telecommunicatiesystemen en vele andere elektronische apparaten. Meestal levert het elektriciteitsnetwerk wel een constante spanning en stroom, maar vaak wordt deze beïnvloed door interferentie met diverse storingsbronnen. Daardoor ontstaan korte hoge pieken en lage dalen in de stroomvoorziening. En er kunnen veel te hoge of veel te lage voltages voorkomen. Dit zijn netspanningsfouten en hierdoor kan apparatuur in storing of zelfs beschadigd raken.

Met een UPS systeem kunt u gelukkig deze risico's uitsluiten, waardoor u voorkomt dat uw kostbare apparatuur defect raakt, of dat gegevens verloren gaan door deze netspanningsfouten, abnormale waarden en uitvallen van het lichtnet. UPS systemen zijn te verkrijgen in allerlei soorten en maten. Het systeem dat uw bedrijf nodig wordt afgestemd op uw wensen aangaande stroombeveiliging.

Het is belangrijk dat deze beveiliging altijd optimaal werkt en binnen een zeer kort tijdsbestek wordt ingeschakeld. Daarom werkt
Hoveling Elektrotechniek B.V. met marktleiders zoals bijvoorbeeld APC.

APC
Als APC authorised provider kan Hoveling Elektrotechniek B.V. onder het APC trademark Legendary Reliability u en uw organisatie de nodige gemoedsrust te bezorgen. APC is actief op het gebied van spanningsbeveiliging en no-break systemen. Van het leveren van een UPS tot en met het monitoren van complete sites.

In de nabije toekomst zal er nog meer nadruk komen te liggen op het beveiligen van uw netwerk tegen stroomuitval en spanningspieken. De redenen hiervoor ligt in het feit dat er steeds meer apparatuur "in-line" stroomvoorziening vraagt over uw bekabelingsinfrastructuur, denk hierbij aan Wireless Access Points en Voice over IP terminals (er is zelfs sprake van het voeden van Palm- en Laptops over het netwerk). Dit betekent dat er een gezond scenario nodig is in de main- en satelite equipment rooms t.a.v. stroomuitval, immers niet alleen de actieve netwerk apparatuur dient gevoed te worden, maar indirect ook apparatuur op de werkplek. Hoveling Elektrotechniek B.V. adviseert u graag over alle mogelijkheden.

Voor meer informatie kunt u ook op de site van APC kijken.

APC UPS systemen

Wilt u meer weten over de ups-systemen van APC, die Hoveling Elektrotechniek B.V. u kan bieden? Bel ons gerust of stuur ons een e-mail bericht. Onder de knop Contact treft u onze gegevens en kunt u automatisch een formulier versturen. Als u dit op prijs stelt, komen wij graag eens bij u langs voor een vrijblijvend advies.

     Copyright © 2012 | Colofon