Hoveling is overgenomen door Knipmeijer & Blok
Home | Sitemap
Installateur netwerkbekabeling voor de zakelijke markt.

NETWERKBEKABELING

Een goede bekabelingsinfrastructuur is onontbeerlijk in de hedendaagse kantooromgeving. Alle mogelijke werkplekken moeten voorzien zijn van voldoende bekabeling, zodat bij uitbreidingen of reorganisaties van de werkplekken genoeg aansluitingen voor handen zijn. De bekabeling dient te allen tijde de door het bedrijf of organisatie gewenste protocollen te ondersteunen. De kwaliteit van de bekabeling moet perfect zijn, omdat alle vormen van informatie-uitwisseling via de bekabeling verloopt, zowel spraak als data. De bekabelingswerkzaamheden die door Hoveling Elektrotechniek B.V. worden uitgevoerd, zullen dan ook altijd volledig geïnstalleerd en gemeten worden, conform de data bekabeling standaarden.

Na oplevering ontvangt u de volgende bescheiden:
  • garantiebewijs (op de specificaties van de bekabelinginfrastructuur).
  • meetrapporten in elektronische vorm op cd-rom.
  • meetrapporten van de bekabeling (koper en glas) op papier.
  • CAD plattegrond tekeningen op papier of in elektronische vorm op cd-rom.

Wij vinden het belangrijk om voor een toekomstvaste bekabeling te kiezen, omdat een bekabelinginfrastructuur voor vele jaren geïnstalleerd wordt. De bekabeling moet niet alleen de huidige protocollen ondersteunen, maar ook protocollen die u in de toekomst, naar redelijkheid, verwacht te gaan gebruiken. Er is een grote keuze uit bekabelingtypen, zoals UTP (Unshielded Twisted Pair), FTP (Foiled Twisted Pair), STP (Shielded Twisted Pair).

 Netwerk concepten
  • AMP Netwerkconcept
  • Siemon Netwerkconcept
Netwerkbekabeling bij Hoveling Communicatietechniek Bekabeling infrastructuur door Hoveling Communicatietechniek Goede netwerk infrastructuur voor ideale werkplek.

De bovengenoemde concepten kan Hoveling Elektrotechniek B.V., installeren en certificeren. R&M Freenet, BICC Brandrex, Nexans, ITT Canon, Isonet, is eveneens mogelijk. Binnen de protocollen wordt aangegeven aan welke eisen de bekabeling dient te voldoen om een betrouwbare communicatie te verkrijgen. De specificaties voor de databekabeling zijn omschreven in drie standaarden:

• ANSI/TIA/EIA-568A (Amerika).
• ISO/IEC 11801 (Internationaal).
• EN 50173 (Europa, in Nederland NEN-EN 50173).

Hoveling Elektrotechniek B.V. adviseert u graag over de beste oplossing in uw situatie.

De verstoring voor uw medewerking tijdens de implementatie van de nieuwe bekabeling dient zo klein mogelijk te zijn.
Hoveling Elektrotechniek B.V. helpt u desgewenst bij het aansluiten en in werking stellen van de nieuwe apparatuur of bij het bijhouden van een administratie van de aansluitingen. Bij gecombineerde projecten voor bekabeling en actieve netwerkapparatuur kunnen wij het volledige projectmanagement op ons nemen. Dat betekent dat u slechts één aanspreekpunt heeft tijdens het gehele project.

Hoveling Elektrotechniek B.V. heeft voor u een after-sales afdeling ter beschikking die zich bezighoudt met het verlenen van service en onderhoud van de bekabelingsnetwerken.

Wilt u meer weten over de netwerk concepten die Hoveling Elektrotechniek B.V. u kan bieden? Bel ons gerust of stuur ons een e-mail bericht. Onder de knop Contact treft u onze gegevens en kunt u automatisch een formulier versturen. Als u dit op prijs stelt, komen wij graag eens bij u langs voor een vrijblijvend advies.

     Copyright © 2012 | Colofon