Hoveling is overgenomen door Knipmeijer & Blok
Home | Sitemap
Installateur van Noodstroomvoorzieningen.

NOODSTROOMAGGREGAAT

Hoveling Elektrotechniek B.V. levert een modulair concept waarmee wij complete noodstroom-installaties kunnen adviseren, leveren en installeren van 7,5 kVA tot 3000 kVA. Van installaties met een besturingssysteem 'door het donker' tot installaties 'onderling en/of net parallel', van de opstelling van de installatie buiten- tot binneninstallaties, met lage geluidsnormen of een KIWA gecertificeerde brandstofinstallatie voor 24 uur. Afhankelijk van de toepassing wordt u een klantspecifieke oplossing geboden compleet geïntegreerd en geïnstalleerd binnen uw bedrijf.

Hoveling Elektrotechniek B.V. garandeert hiermee de zekerheid van elektrische energie die de continuïteit van uw bedrijfsproces waarborgt. Een UPS systeem kan bij spanningsuitval-processen vaak voor een korte periode de levering overnemen, maar door het installeren van een noodstroom-installatie is het juist mogelijk om een eventuele spanningsuitval gedurende een langere duur over te nemen. Een noodstroom-aggregaat kan eveneens voor koeling van de hardware in de computerruimte zorgen bij stroomuitval.

Noodstroom Aggregaat

Wilt u meer weten over het installeren van noodstroomvoorzieningen, zoals aggregaten, die Hoveling Elektrotechniek B.V. u kan bieden? Bel ons gerust of stuur ons een e-mail bericht. Onder de knop Contact treft u onze gegevens en kunt u automatisch een formulier versturen. Als u dit op prijs stelt, komen wij graag eens bij u langs voor een vrijblijvend advies.

     Copyright © 2012 | Colofon