Hoveling is overgenomen door Knipmeijer & Blok
Home | Sitemap
Hoveling Communicatietechniek voor de zakelijke markt.

Hoveling Communicatietechniek B.V., de kwaliteitsleverancier op het gebied van levering en instandhouding van complete communicatie oplossingen voor bedrijven!
Sinds de oprichting in 1964 heeft Hoveling Communicatietechniek B.V. zich een uitstekende marktpositie verworven op het gebied van communicatie oplossingen.

Hoveling Communicatietechniek B.V. is onderdeel van de technische dienstverlener Hoveling Installatietechniek B.V..

Hoveling Communicatietechniek B.V. is een professionele organisatie, gespecialiseerd in data en telecommunicatie oplossingen voor de zakelijke markt. In nauwe samenwerking met onze partners, bieden wij totaaloplossingen aan het bedrijfsleven, gemeentes, financiële instellingen en energiebedrijven, alsmede professionele contactcenters, op het gebied van infrastructuur, ICT en telecommunicatie.

Hoveling Communicatietechniek B.V. profileert zich als een klantvriendelijke partner en doet graag zaken op basis van goede relaties en vertrouwen. We worden gezien als een partner waarmee het prettig is te werken en die te allen tijde klaar staat voor haar partners. We bedienen de zakelijke markt alwaar we bekend staan als een gerenommeerd bedrijf dat kwaliteit en service levert.
Hoveling Communicatietechniek B.V. is gevestigd op het industrieterrein De Schinkel te Amsterdam. Door onze centrale ligging is onze responstijd naar uw organisatie te allen tijde conform de door u gestelde eis.

Doelstelling

Hoveling Communicatietechniek B.V. heeft als doelstelling: het ontwerpen, leveren, installeren en in onderhoud nemen van technische middelen ter ondersteuning en bevorderen van communicatie in de breedste zin van het woord. Per individuele klant het realiseren van multidisciplinaire oplossingen en daarmee alle zorg voor communicatie-systemen uit handen te nemen van de klant, zodat deze zich volledig kan richten op zijn of haar kernactiviteiten.

Uw Core Business staat altijd centraal in de oplossingen die door Hoveling Communicatietechniek B.V. worden gerealiseerd en natuurlijk worden uw Return of Investment en Cost of Ownership hierin niet vergeten. Hoveling Communicatietechniek B.V. heeft in de loop der jaren een gedegen product portfolio opgebouwd welke het in combinatie met onze kennis en ervaring, mogelijk maakt om voor u altijd de juiste keuzes te kunnen maken. Kortom Hoveling Communicatietechniek B.V. is uw partner voor jaren op het gebied van communicatiemiddelen, onze uitgebreide Referentie lijst moge hiervan getuige zijn.

     Copyright © 2012 | Colofon