Hoveling is overgenomen door Knipmeijer & Blok
Home | Sitemap
UPS Noodstroomvoorzieningen.

UPS-SYSTEMEN

APC is actief op het gebied van spanningsbeveiliging en no-break systemen. Van het leveren van een UPS tot en met het monitoren van complete sites. Als APC authorised provider kan Hoveling Communicatietechniek B.V. onder het APC trademark Legendary Reliability u en uw organisatie de nodige gemoedsrust bezorgen.

Naar de mening van Hoveling Communicatietechniek B.V. zal er in de nabije toekomst nog meer nadruk komen te liggen op het beveiligen van uw netwerk tegen stroomuitval en spanningspieken. De redenen hiervoor liggen in het feit dat er steeds meer apparatuur "in-line" stroomvoorziening vraagt over uw bekabelingsinfrastructuur, denk hierbij aan Wireless Access Points en Voice over IP terminals (er is zelfs sprake van het voeden van Palm- en Laptops over het netwerk). Dit betekent dat er een gezond scenario nodig is in de main- en satelite equipment rooms t.a.v. stroomuitval, immers niet alleen de actieve netwerk apparatuur dient gevoed te worden, maar indirect ook apparatuur op de werkplek. Hoveling Communicatietechniek B.V. kan u hierin met raad en daad terzijde staan.

UPS systemen
Hoveling Communicatietechniek B.V. verzorgt de gehele inrichting van uw patchruimten, waaronder UPS systemen.
Computersystemen, servers, telecommunicatiesystemen en vele andere elektronische apparaten moeten gevoed worden met een continue en betrouwbare stroomvoorziening. Meestal levert het elektriciteitsnetwerk wel een constante spanning en stroom, maar vaak wordt deze beïnvloed door interferentie met diverse storingsbronnen. Hierdoor ontstaan korte hoge pieken en lage dalen in de stroomvoorziening. Ook kunnen veel te hoge of veel te lage voltages voorkomen. Door deze netspanningsfouten kan de genoemde apparatuur in storing of zelfs beschadigd raken.

Gelukkig kunt u voorkomen dat uw kostbare apparatuur defect raakt, of dat gegevens verloren gaan door netspanningsfouten, abnormale waarden en uitvallen van het lichtnet. Met een UPS systeem kunt u deze risico's uitsluiten.

UPS systemen zijn te verkrijgen in vele soorten en maten. Het systeem dat uw bedrijf nodig heeft kan dus volledig worden afgestemd op uw wensen aangaande stroombeveiliging.

Het is belangrijk dat deze beveiliging altijd optimaal werkt en binnen een zeer kort tijdsbestek wordt ingeschakeld. Daarom werkt
Hoveling Communicatietechniek B.V. met marktleiders zoals bijvoorbeeld APC. Voor meer informatie kunt u ook op de site van APC kijken.

UPS systemen APC

Wilt u meer weten over de UPS-systemen van APC, die Hoveling Communicatietechniek B.V. u kan bieden? Bel ons gerust of stuur ons een e-mail bericht. Onder de knop Contact treft u onze gegevens aan en kunt u automatisch een formulier versturen. Als u dit op prijs stelt, komen wij graag eens bij u langs voor een vrijblijvend advies.

     Copyright © 2012 | Colofon