Hoveling is overgenomen door Knipmeijer & Blok
Home | Sitemap
Installateur van Patchkasten

PATCHKASTEN

In uw systeemruimten komen allerlei kabels binnen die gekoppeld zijn met werkplekken en andere systeemruimtes. Dat geldt zowel centraal (MER) als en de-centraal (SER). De kabels worden hier afgewerkt op distributiepanelen. Vervolgens kunnen zij naar behoefte gekoppeld worden met uw apparatuur zoals actieve datacommunicatie, servers en de telecommunicatie.

In de zogeheten 19" patch- en systeemkasten komt alles bijeen. Hier komen ook vaak netlijn- en huurlijn- en xDSL verbindingen binnen van de diverse operators. Het verschil in deze kasten is dat actieve datacommunicatie-apparatuur en servers andere eisen stellen aan kasten dan patch- en rangeerpanelen.

Hoveling Elektrotechniek B.V. beschikt daarom over een uitgebreid assortiment aan patch- en systeemkasten van meerdere fabrikanten. Bij uitbreidingen kunnen we ons conformeren aan keuzes die u reeds eerder heeft gemaakt. Daarnaast is Hoveling Elektrotechniek B.V. in staat om de gehele inrichting van uw systeemruimten te verzorgen. Naast de kasten verzorgen wij ook speciale vloerconstructies,blusinstallaties, klimaatbeheersing, noodstroom- en back-upvoorzieningen. Vanzelfsprekend kunnen alle andere elektrotechnische werkzaamheden door
Hoveling Elektrotechniek B.V. worden uitgevoerd.

  • Behuizingen en toebehoren
  • Rittal
  • Minkels, Varicon
  • Sarel
Diverse patchkasten en inrichting van serverruimten, verzorgd door Hoveling Communicatietechniek.

Wilt u meer weten over de patchkasten die Hoveling Elektrotechniek B.V. u kan bieden? Bel ons gerust of stuur ons een e-mail bericht. Onder de knop Contact treft u onze gegevens en kunt u automatisch een formulier versturen. Als u dit op prijs stelt, komen wij graag eens bij u langs voor een vrijblijvend advies.

     Copyright © 2012 | Colofon