Hoveling is overgenomen door Knipmeijer & Blok
Home | Sitemap
Hoveling Elektrotechniek

Hoveling Elektrotechniek B.V. levert elektrotechnische oplossingen van hoge kwaliteit, zoals noodstroomvoorzieningen, telefooninstallaties, netwerkbekabeling en internetdiensten. Vanaf 1964 heeft Hoveling Elektrotechniek B.V. een uitstekende marktpositie verworven op het gebied van elektrotechniek.

Hoveling Elektrotechniek B.V. maakt deel uit van de technische dienstverlener Hoveling Installatietechniek B.V. en is een professionele organisatie, met als specialisme data- en telecommunicatie oplossingen voor de zakelijke markt. Op het gebied van infrastructuur, telecommunicatie en ICT bieden wij oplossingen aan o.a. overheid, bedrijfsleven, financiële instellingen, energiebedrijven en professionele contactcenters.

Hoveling Elektrotechniek B.V. profileert zich graag als een klantvriendelijke partner en heeft goede relaties en vertrouwen hoog in het vaandel staan. We worden gezien als een bedrijf waarmee het aangenaam is om samen te werken en die te allen tijde klaar staat voor haar partners.
Ons bedrijf is gevestigd op het industrieterrein De Schinkel in Amsterdam. Door deze centrale ligging voldoet onze responstijd naar uw organisatie te allen tijde aan de door u gestelde eisen.

Doelstelling

Hoveling Elektrotechniek B.V. heeft als doel: het ontwerpen, leveren, installeren en in onderhoud nemen van elektrotechnische middelen ter ondersteuning en het bevorderen van allerlei vormen van communicatie. Per klant realiseren wij multidisciplinaire oplossingen en nemen u daarmee alle zorg voor communicatiesystemen uit handen, zodat u zich volledig kunt richten op de kernactiviteiten.

Daarom staat uw Core Business altijd centraal in de oplossingen die door Hoveling Elektrotechniek B.V. worden gerealiseerd en natuurlijk worden uw Return of Investment en Cost of Ownership hierin niet vergeten. Hoveling Elektrotechniek B.V. heeft in de loop der jaren een uitgebreide portfolio opgebouwd, waardoor u weloverwogen een juiste keuze kunt maken. Kortom, Hoveling Elektrotechniek B.V.is uw partner voor jaren op het gebied van communicatiemiddelen. Bekijk onze lijst Referenties en overtuig u zelf.

     Copyright © 2012 | Colofon