Hoveling is overgenomen door Knipmeijer & Blok
Home | Sitemap
Installatie van patchkasten in systeemruimten.

PATCHKASTEN

In uw systeemruimten zowel centraal (MER) als/en decentraal (SER) komen al de kabels binnen van uw werkplekken en koppelingen met andere systeemruimten. De kabels worden hier afgewerkt op distributie panelen. Vervolgens kunnen zij naar behoefte gekoppeld worden met uw apparatuur zoals; actieve datacommunicatie, telecommunicatie en uw server park.

Hier komen ook vaak netlijn- en huurlijn- en xDSL verbindingen binnen van diverse operators. Deze zaken komen allemaal samen in z.g.19" patch- en systeemkasten. Het verschil in deze kasten is dat actieve datacommunicatie apparatuur en servers andere eisen stellen aan kasten dan patch- en rangeerpanelen.

Hoveling Communicatietechniek B.V. beschikt derhalve over een uitgebreid assortiment aan beschikbare patch- en systeemkasten van diverse fabrikanten. Bij uitbreidingen kunnen we ons conformeren aan keuzes die u reeds in het verleden heeft gemaakt. Naast het voeren van datakasten is Hoveling Communicatietechniek B.V. in staat om de volledige inrichting van uw systeemruimten te verzorgen met niet alleen kasten, maar ook met speciale vloerconstructies, klimaatbeheersing, blusinstallaties, noodstroom- en back-up voorzieningen. Ook de benodigde elektrotechnische werkzaamheden kunnen door Hoveling Communicatietechniek B.V. worden verricht.

  • Behuizingen en toebehoren
  • Rittal
  • Minkels, Varicon
  • Sarel
Patchkasten, Hoveling Communicatietechniek

Wilt u meer weten over de patchkasten die Hoveling Communicatietechniek B.V. u kan bieden? Bel ons gerust of stuur ons een e-mail bericht. Onder de knop Contact treft u onze gegevensaan en kunt u automatisch een formulier versturen. Als u dit op prijs stelt, komen wij graag eens bij u langs voor een vrijblijvend advies.

     Copyright © 2012 | Colofon